top of page

KONING

jan_koningdestokerij_slide_2x.jpg

JANUARI 2022

JEUGD, 10+

De koning (Kenneth Herdigein) sterft. En hij is op zoek naar de perfecte opvolging. Hij heeft 8 vreselijk nare dochters en één stronteigenwijze, hij heeft een eerste minister (Rosetta Drenth) die liever een republiek wil en een vrouw (Anne Rats) die niet is wie ze lijkt. Dit is een avonturenverhaal met een hyperactuele basis, geïnspireerd op ons eigen koningshuis, maar 

ook op verzonnen koningen zoals o.a. Koning Arthur en King Lear en op 'grote koningen door talent of idealen' zoals Mohammed Ali, Greta Thunberg en Beyonce.

SPEELLIJST

Online te bekijken

IN ONTWIKKELING: DEAL MET DE DUIVEL

Deal met de Duivel .jpg

©: Ad Knupker

2022

 

Muziektheatervoorstelling van en met Anne Rats en Cok van Vuuren over een 

bekende muziekjournalist van een kwaliteitskrant die tegen zijn zin een populaire actrice-die-ook-zo-nodig- zangeres-moet-zijn moet interviewen. Beiden zijn ongelukkig: hij omdat hij muzikant had willen worden maar nooit bij het grote publiek is doorgebroken, zij omdat ze een absolute ster is maar zelf nooit echt goede songs heeft geschreven. Hoe ver zijn ze bereid te gaan om hun leven te veranderen? Robert Johnson, een bluesgitarist uit de jaren ’20 van de vorige eeuw (die muzikaal onmiskenbaar zijn afdruk achterlaat op deze voorstelling) sloot naar verluidt een deal met de duivel op de cross roads van de Mississippi Delta om zo ongelooflijk getalenteerd te worden. De vraag in deze voorstelling is: wie van de twee personages is in dit gepassioneerde duel de duivel? 

ONDER OGEN

onderogen.jpg

Sinds november 2021 is Anne onderdeel van het team van presentatoren van de live talkshow 'Onder Ogen' van Omroep SCHIE.  Iedere zaterdag wordt in deze talkshow van 10u-11u het nieuws van de week besproken. 

Op 6 november presenteerde Anne haar eerste uitzending en ze voerde verrassende, uitdagende en uitgesproken gesprekken met haar gasten van de dag, uit de politiek, culturele sector en sportwereld. 


 

MEER WETEN?

17951591848244710.jpg

Anne vertelt je graag meer over de (in ontwikkeling zijnde) toneelstukken, haar werkzaamheden, de mogelijkheden tot samenwerken, de Stokerij Schiedam, hardlopen en veel meer.

Dus, heb je een vraag? Neem dan contact met haar op!


Liever altijd en overal op de hoogte van alles wat Anne doet en maakt? Abonneer je dan op de nieuwsbrief en volg Anne op Instagram.

bottom of page